S vůní Irska
Anotace: ...možná je to tím jarem, zavoněla zem, láká toulání a písničkové broukání...
Máš dar pohladit tvář,
když trápí žal.
Máš dar, nevyčítáš,
máš rád,
máš dar z Vesmíru brát
sílu všech skal,
máš dar, moc dobře víš,
komu ji dát.
Vnímám podivnou zář
s usmíváním,
vnímám, co povídáš
mým snům,
vnímám, neumíš lhát,
zveš k toulání,
vnímám, co přinášíš
nevšedním dnům...
Komentáře (0)