Chladná ruka vetra
íska moje vlasy
celé mesto je ponorené
do tmavočiernej krásy
pozerám na ňu
s očami dokorán
čoskoro bude ráno
nový deň a s ním aj
na šťastie právo
je to zvláštne,
vstúpiť do niekoho života
a odomknúť novú realitu .
A já hovorím: je to krásné...vstoupit do života někomu a odemknout novou realitu...nádherně napsáno, milá Pettie :)* Kouzelný den přeji :)*
05.12.2023 16:06:30 | Ondra
Pěkné.
05.12.2023 05:30:40 | mkinka
*!
05.12.2023 00:14:17 | DonBirell
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?