Mikuláš
Mikuláši uchop košík
ta je hodná, i tenhle hošík.
Ti zaslouží cukrátko,
zlobiví peklo zakrátko.
Čert se o ně postará,
pro něj super zábava.
Přihodí je do pytle,
v pekle bude moc rychle.
Jak se básní zachrání,
Anděl svou moc vezme do dlaní.
S Mikulášem dají slovo,
napraví se, budou v po ho...
Ušetří se místo v pekle
pro ty co dělají,, techtle mechle,,
ty už nikdo nenapraví,
těm pomůže ďábel samý.