Na svátek Jitky
Stromy se oblékly
V bílý sváteční šat
Dnes nekvetou kytky
Však je tisíc jiných věcí
Které lze k svátku dát
Kéž by člověk uměl
To největší přání vyplnit
Konec všemu smutku
Jen ve štěstí a lásce žít
Kéž ti milá Jitko
Štěstí přeje
Kéž se tvoje srdce
Stále směje
Kéž se ti splní
Každé tvoje přání
Každé, i to tajné
O němž nemám zdání
Ať je každičký tvůj den
Láskou a štěstím naplněn
Letí přání za přáním
přidám se nic nepřeháním.
Je to naše zlatíčko
má na pravém místě srdíčko.
Někdy jej má bolavé,
ale vždycky laskavé.
05.12.2023 21:38:02 | Marťas9
Až budu někomu potřebovat poslat blahopřání, můžu se ozvat? Mě vždycky napadne jen: hodně zdraví, lásky a peněz;)
05.12.2023 20:22:40 | Žluťák