Pád
Šlapu si tak
krajinou
zasněženou,
nevinnou.
Okolo závěje,
hodně sněhu
kochám se,
mám v sobě něhu.
Sníh je prašan,
jde se dobře
hrnu ho před sebou,
v botách mokře.
Docela mě utahal,
teď tu vládne on,
překročím hromadu
a najednou bum.
Hrabu se stěží,
nejsem už svěží,
opatrně vstávám,
tělu povel dávám.
Nyní to vyšlo,
plotýnku jen lisklo,
příště bacha,
škoda každého valacha.
Ať to nebolí.
06.12.2023 14:28:49 | mkinka
Díky Jituško, už se stalo, na chíře mé už dali do kupy, zatím jen injekce. Záda to přežily.
06.12.2023 14:31:54 | Marťas9
Já ještě letos žádný bum... ale je to někdy fakt jen tak tak :-)
Krásný den, Marťásku a bez bum!
06.12.2023 10:28:37 | cappuccinogirl
Díky Cappu, už se hlídám na chirurgii mi dali obstřik, a řekli opatrně, zima teprve začíná, asi to bude náročné
06.12.2023 14:24:32 | Marťas9