nevěděla jsem
že cesta pro odpověď
povede kavčím městem
pohled ledově modrých očí
cítím v zádech
Ještě že ne sanuraiových...
07.12.2023 20:39:54 | Niška
Silné a úderné. Dobře vystižené až na kost všech vjemů.
06.12.2023 16:08:54 | mkinka
...a to byla Pýthie ještě shovívavá. Zná i šílenější cesty a odpověď vlastně nestojí za to.
06.12.2023 08:24:50 | Jan Kacíř
Vlastně mám kavky ráda. Jsou zvláštní a působí tajemně, jako by něco věděly a střežily.
06.12.2023 08:49:56 | IkkarisKa
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?