Stojím před domem , fascinován zimou.
Vzpomínám , jak vraceli jsme se domů s rýmou.
Nudle jsme měli jako opratě.
Když nebyl pytel, sedli jsme klidně na gatě.
Hokejky,brusle,boby,lyže,saně
i jiné zimní nářadí, co těšili jsme se na ně.
Další vzpomínka už mě nenapadla.
Je čas chopit se dalšího zimního nářadí - hrabla.