Psaná ve vlaku
Anotace: Malování síly 2022
Slova do éteru
proudí
skrze mlhu dění.
Prostor i strom zvenčí krmí.
Jsme pasažéři a introvertní.
Pohádky se píšou v intimitě.
Strach se hledá i v cizí větě.
Lidé odcizení.
Z tváří se jiný osud řeší.
Jsme mobilové děti.
To mě dostává.
Přemítám.
Raz a dva.
Kdo jsem já?
Vystupuji.
Hra života tu víru nemá.
Neumím být stále tichá.
10.06.2022
Přečteno 168x
Tipy 31
Poslední tipující: Ďábel sám, Misha, Sonador, kozorožka, jort1, Iva Husárková, šerý, RadekČ, Marťas9, Tvbm, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)