"Chci"
Anotace: moje první dílko
Chci oči barvy moře,
co vztahují Tě do hlubin.
Chci krásu rudé růže
a něhu bílých kopretin.
Chci vlasy z křídel havraních,
co v pramíncích si hrají
a svoje srdce ve dlaních,
ty dlaně Ti ho dají.
Chci slýchat něžná vyznání,
co z Tvých úst jen plynnou.
A když příjde selhání,
ať není mojí vinnou.
Přečteno 338x
Tipy 4
Poslední tipující: Kozoroh 1, Rikitan
Komentáře (5)
Komentujících (5)