Výhybkář na Mléčné dráze
Mocný pán, co vesmírem hýbá
Hvězdný tok času usměrňuje
Vrásek mu přitom nepřibývá
Výhybkář na Mléčné dráze,
Co dohlíží na rozdělení hvězd
Nezná šéfa ani podřízených
Zná však konce kosmických cest
Být výhybkář na Mléčné dráze
O tom si rád nechám zdát
Jsem však posunovač na české dráze
Co učí se mít svou práci rád
Je bezva... a ten konec je skvělý vyústění :-)*
06.12.2023 20:50:02 | cappuccinogirl
Měli jsme dnes v práci volněji, tak mě pohled na výhybky trochu inspiroval
06.12.2023 21:23:32 | fisus
Nechal ses skvěle inspirovat...a výhybky při zemi jsi povznesl do vesmírnejch výšin... no, tak to je výkon, příteli :-)*
06.12.2023 23:37:16 | cappuccinogirl