Vánoční pohoda
Anotace: Tato báseň byla napsána před dvěma lety
Nic není náhoda,
že u vás je vánoční pohoda.
K tomu je potřeba mít trochu umění
to všichni doma potom ocení.
Zkuste si říct někomu o radu
jak doma vytváří vánoční pohodu.
Ta k vám nepřijde sama
ona nemá přece nohy
je potřeba vaše snaha
nebo mít k tomu vlohy.
Vánoce jsou svátky klidu
nemusí být okna čistá
teď je doba o covidu
naše budoucnost je nejistá,
proto nemyjte vše dočista.
Věnujte se raději svým dětem
ty to vždy ocení.
Neberte to rychle, letem
čtěte jim pohádky, nejen před spaním
Povídejte si o jejich přáních
vyslechněte starosti
o některých nemáte ani zdání
budete obdarováni radostí.
Ani hodně dárků pod stromečkem
jim nevynahradí váš čas
buďte pro ně největším dárečkem
to je má ráda... můj vzkaz.
Přečteno 151x
Tipy 16
Poslední tipující: Fialový metal, V.N.Losinský, o3_gambit, Marry31, Marťas9, Ondra, Psavec, mkinka
Komentáře (6)
Komentujících (6)