Sbírka: Dva svetry
v hlavě díra v díře nic
v nicu ztrácí slova smysl
zapomenout co chtít říct
rozum vztekem dávno zkysl
z huby pouštět marná slova
sdělené sdělovat znova
raděj nechat v hluchém tichu
zakrnět básnickou pýchu
To není pýcha basníka
to je basnikův trénink,
aby můza nezanikla,
nebo nedostala 'prázných stránek tik':)
06.12.2023 23:39:17 | Žluťák