Sbírka: Sexternita - o hrách
Přišel ke mně dikobraz,
co byl slušně pod obraz
a že prej ho píchá
všude kolem břicha.
.
Povídám mu otráveně:
- Oblíknul ses obráceně.
.
A tak, jak se dotrmácel,
radu obdržel,
oblíknul se, dokrvácel,
no a zase šel. ¹
¹ Pacient tímto potvrzuje, že opouští ordinaci poučen a ve stabilizovaném stavu.