Dnešní, --- tak nalijme si víno mešní, ať připijem si na zdraví a každý bol, ať spadne z třešní a vtom sněhu, ať zrezaví. :-)
08.12.2023 13:42:40 | RadoRoh
Taky mám stejný problém, zkus víc házet věci za hlavu, dost to pomáhá, vim že je to těžké. Stresy a trápení tento orgán moc poškozují. Pa opatruj se, ja si vždy řeknu, hlavně klídek, jak nejde o život nejde o nic.
08.12.2023 09:25:57 | Marťas9
Drž se, Mkinko. Myslím na tebe a přeju jen samý dobrý výsledky, ať jde o cokoli.
07.12.2023 18:35:17 | cappuccinogirl
Ony maj ženský štítnou žlázu? Já myslel, že maj jen něco s těma žebrama...Musim se podívat do biologie...
07.12.2023 18:07:04 | Niška
držím palce, vím jak ti je... mám stejný problém... včetně krční čakry
07.12.2023 17:58:30 | stormeater