Život
Je světlo noci
je měsíc
hvězdy jsou
je radost v srdci
je touha žít tou nádherou
je to v tvé moci
je duše v srdci tvého srdce
jak krůpěj ticha v tichu moře
je síla v duši jak strom v buši
zem se chvěje, míza srší
hvězdy prší do naděje
nad kořeny pnou se kmeny
semknuty a rozvětveny
oroseny krůpějemi
zbarveny duhou
je světlo denní
je slunce
lidé jsou
je radost
je touha
jsou.
Přečteno 141x
Tipy 25
Poslední tipující: Helen Mum, Marťas9, Sonador, Jiří I.Zahradník, nehledaná, Ondra, IronDodo, o3_gambit, IkkarisKa, paradoxy, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)