Anděli okolností

Anděli okolností

děkuju
za tak skvěle
načasované utrpení
.
kdy jsem musel
zjevit mou slabost
těm kterým jsem věřil
.
kdy jsem poznal
že je možné spolu být
v dobrém, ale ne ve zlém
.
kdy jsem viděl
odtančit mé lásky
k dokonalostem jiných
.
až dnes chápu
jak moc jsi mě chránil
před všemi povrchními lidmi
.
v takovém světě
          je asi fakt lepší
                   jednou umřít
                                         sám

Autor TRlVlUS, 08.12.2023
Přečteno 144x
Tipy 11
Poslední tipující: šuměnka, Kan, Psavec, Fialový metal, cappuccinogirl, mkinka, kozorožka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

prosím - není zač

až jednou umřeš - tak místo slzí -
žádný pláč

jen úsměv k pokloně !!- však nebude to brzy ;)

18.09.2024 10:34:53 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel