VYZNÁNÍ
Až vyschnou slzy v očích mých,
až ústa přestanou se smutkem chvět,
chtěla bych za tebou lásko jet.
Jet jako kdysi, kdykoliv a kamkoliv.
Slyšet zase rychlých kol hukot
a svého srdce tlukot.
Chvět se a těšit na tvé políbení a šťastný úsměv tvůj.
Těšit se na dny a noci, kdy budeš jenom můj.
Nikdo mi tě nesmí už brát.
Vím co bys mi chtěl říct.
Neměla jsi nikdy odejít.
Mám tě rád.
Přečteno 170x
Tipy 17
Poslední tipující: Jarunka, Ondra, MatyhoZmaty, Marťas9, Psavec, o3_gambit, Anfádis, mkinka, Jan Kacíř, martinaV, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)