>>?<<
Anotace: Pochybnosti hýbou světem, tak proč ne i mnou?
Jsem šťastná i nešťastná
Muška zlatá přelétavá
Kam si sedne nezůstává
Malá je a nejasná
Proč jsem jenom nešťastná?
Dost už mám já nechci víc
Nechci zlato na polštáři
Drahé šminky na své tváři
Chci jen dýchat z plných plic
Smát se dýchat a nic víc
Však srdce pláče, pryč chce jít
Dávno mi už nechce tlouci
Chybí slova, city vroucí
Nikde nenalezne klid
Tak kam by jen chtělo jít?
Komentáře (1)
Komentujících (1)