Jednou mě zasáhnul kus ledu, padl až na samé dno měho života... :-(
08.12.2023 13:12:08 | RadoRoh
To lituji.
Já kdysi upadla na náledí, abych nepadla na břicho kvůli těhotenství.
Lezla jsem po čtyřech bolestí zad, ale syn se tenkrát jenom v bříšku houpnul
a jemu se nic nestalo.
Při pádu jsem věděla, že poletím tvrdě na záda, abych měla jistotu a nový život uvnitř byl pro mě důležitý.
I při pádu vyhrálo tenkrát mateřství nad bolestí.
08.12.2023 13:41:02 | mkinka
S piruetou na chodníku.
Poznej celou republiku.
**ST**
Ať se Ti daří Jíťo.
08.12.2023 10:01:47 | Fialový metal