Vrah
Väzeň štyroch stien
tvár kladiem k mreži
krásne sneží
zabil som svoj sen.
Čas zavrel pre mňa raj
v minúte sekunda stojí
mŕtvy cudzí kraj
prehra v cudzom boji.
Na pohrebe plače kňaz
moja vina, moja viem
po zápase puklých váz
v hrobe mŕtvy sen.
No tak tohle je ale rána, já svůj sen oživila...a ty jsi ho zabil... zatra...ještě že dnešní noc může bejt milosrdná...a zase třeba novej pod tvý víčka přinese...*
08.12.2023 11:18:48 | cappuccinogirl