Když strach tě objímá, odmítá odejít,
je nejvyšší čas lekci mu udělit.
Dokážeš to.
Pro všechno to krásné, nevinné, milující,
Postav se mu čelem jako kořist bojující
o holý život.
Ze sebe vydej vše, mnohem víc ještě,
i když srdce tvé drží ve svěračích kleště.
Vymaň se!
Postav se tomu, čel svému strachu,
přeštípni okovy, ať skončí v prachu.
Ty tam neskončíš!
A toto je hodně dobrý...
A toto je hoooodně dobrýýýý!!!
A toto je AMAZONKA z JUPITERU... WOW...braň své...BRAŇ!!!
08.12.2023 17:17:11 | cappuccinogirl
Říká Amazonka z cappuccinového kraje :-) moc děkuju, jsem ráda, že se líbí! Bráníme své, jinak to ani neumíme ;-)
08.12.2023 17:21:32 | Jupiterka
Napsala jsi to skvěle... nemáš tam jediný hluchý místo
není tam jediný zbytečný písmenko
žádný tam nechybí
je tam všechno
a já jsem nadšená a s tebou!!!*
08.12.2023 17:33:43 | cappuccinogirl
Trefné a moc pěkně napsáno, milá Jupiterko :-)*
Krásný den přeji a objímám Tě*
08.12.2023 15:04:05 | Ondra