Přistála v řasách
okolo všude se spousty sypou
Sněhová vločka
Ta tichá bílá krása.
Kolem je ticho
Zvolna se snáší sníh.
V řasách i vlasech
všude ve stráních.
Bílá něha
Radost, i "strast"
Kdo krásno hledá
Nepozná past.
Pěkné to máš.
08.12.2023 19:34:53 | mkinka
Děkuji :0)
08.12.2023 20:03:16 | Protos1182
Rádo se stalo.
11.12.2023 10:41:09 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?