Vánoční čas se přiblížil k nám,
do kouzelného období jsme rázem vstoupili
Za okny sníh jemně padá,
vánoční stromek naše chodby osvětluje
Vůně cukroví po celém domě voní,
rodina se schází a společně slavíme tu nejkrásnější dobu
Pod stromečkem dárky se třpytí,
srdce se nám radostí naplňuje
Vánoční koledy zní všude kolem,
zvonkohry své tajemné tóny hrají
Spolu jsme šťastni, necháme se unášet,
vánoční ďábelství nás všechny probouzí
Věřme v kouzlo Vánoc a naději,
ať se všechny dávné přání splní
Přejme si lásku, mír na světě,
ať se dobro a štěstí všem lidem vrátí
Vánoční čas je zázračný a krásný,
dovolíme si snít a letět v obláčky
Srdce se rozdává a lásku necháváme vládnout,
vánoční čas je tu, ať ho užijeme naplno