čas se pohnul jenom lehce
století půl není mnoho
vítat stáří se ti nechce
těch pár vrásek to je toho
šedá hlava není hloupá
pořád tě však někdo houpá
kupředu se mládí tlačí
smět jen dýchat tobě stačí
Skromnost nadevše:)
Pěkná.
09.12.2023 00:26:06 | Žluťák