Jazyk, v kterém sním
Ticho
Které se snáší spolu se sněhem
Nebo před začátkem bitvy
Padne na zem
Která žíznivě pije
Moje sny se staly hanbou
Honbou za vzdušnými zámky
Zločinem
Chybou k odpykání
Kajícně klečím
Na studené zemi
Aby přimrzlá kolena a holeně protestovaly
Dokud se nedostaví moudrost
Nebo aspoň rozum
Na krátkou chvíli
Čistá jako bílé mraky v květnovém odpoledni
Bych odešla
Tam
Kde nemrzne
Kde oceán naráží do lesů na útesech
Kde země žíznivě vpíjí slanou vodu
A kde nikdo nerozumí jazyku
V kterém sním
Přečteno 99x
Tipy 20
Poslední tipující: RadekČ, o3_gambit, jort1, Sonador, CoT, šerý, Psavec, Loveless, Ondra, Lesní žínka, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)