Snížená v podhledu
klesám
klesám
klesám
široká v pánvi
s brázdou
mezi úvaly
a bránou
do kotliny
Čekám
až přijdeš
Jsem tu
pro tebe nachystaná
Ležím ti u nohou
Pojď blíž, poklekni
A prstem dotkni se míst
kde začneš
číst
ve mně
Tam prolomím se hned
s třesotem země
s burácením
(vzkaz od geologické mapy ČR - sníženiny)
Nikdy jsem si nemyslela, že mne bude tolik bavit studovat mapu ČR, Ikkar :-)
Sáhla jsem si první...:-)*
09.12.2023 22:40:39 | cappuccinogirl