Vánoční šílenství
Neblázněte lidičky
využívejte jinak chviličky.
Nehoňte se za dárky
navlíkejte s dětmi korálky.
Neblázněte za nákupy
jeďte radši na chalupy.
Zastavte se chviličku
poslechněte rolničku.
Projděte se do lesa,
tam nálada neklesá.
Milujte se celý rok
nejlépe i napřesrok.
Skvělé zvolání do davu, Marťásku :-)*
10.12.2023 14:10:26 | cappuccinogirl
Jaksi pořád nemůžu pochopit ten předvánoční shon všude, doma jsem to už pochopila. Nemusím mít vše dokonalé, hlavně svátky prožít v pohodě a klidu.
10.12.2023 19:14:08 | Marťas9