Vidím v tobě světlo jasné
Jsi průvodcem mým skrz bludiště
Jsi plamen, který neuhasne
Mé bezpečné přístaviště
Jsi poslední díl skládanky
Ten kousek, co mě utváří
Znáš odpovědi na mé hádanky
Jsi mým lékem na stáří
Jsi vášeň, která rozpálí mě
Touha, co mnou prostupuje
Proč chovám se tak nerozumně
Když tvá přítomnost mě naplňuje
Jsi Boží dar či ďáblův hřích?
Milovat tě nebo proklínat?
Zařídíš i v pekle sníh
V měsíčním svitu budem se prolínat.