Hodně
Málo
Přiměřeně
Všeho
co snesu
co nelze
rozdrobit na menší
do kvint a kvart
dysharmonických nul
Nepoužitelná
jsem
Teď ležím
tu
v syntaktonickém
v syntaktonickém
v syntaktonickém
v syntaktonickém
v syntaktonickém
komatu
Zbývá pár tónů, které přebývají,
do žádných intervalů nespadají.
Zbývá pár tónů bez gramatiky
a ptáci ve větvích,
ti znají ty triky.
Máš-li uši k slyšení, nepoužitelná nejsi.
11.12.2023 11:34:32 | Jan Kacíř
silná a hluboká básnička, strašně se mi líbí opakování těch slov na konci
a jinak... vizuálně je to úúúžasnýý
10.12.2023 20:53:40 | taholčinaodněkud