Rychlý oční pohyb
Anotace: Liter, 28.12.2006
Ruce od krve
zabitého králíka
který se narodil proto
aby skončil
jako nedělní oběd
vytleskávají rytmus
přídavku na děti
na všechny děti s plnými
břichy králičího masa
Rychlý oční pohyb
zmateně uhýbá a
odmítá věřit
zdání se o kotcích
kde zůstane jen seno
a miska s vodou
...kdo odpustí našim snům ?
Přečteno 110x
Tipy 10
Poslední tipující: jort1, nehledaná, Sonador, CULIKATÁ, Psavec, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)