Pro Marušku
Dneska se usmívám.
Tolik let Tě znám
a dělí nás pár kilometrů.
Měla jsem tenkrát svátek
a táhla si velký kaktus.
Kvete rudě
a je jako Tvé laskavé srdce.
Pak seděli jsme v Praze na kávě,
ty byla jsi krátce po operaci srdce.
Teď další zákrok za sebou máš
a po boku svého manžela nestrádáš.
Hodně štěstí
a krásné Vánoce.
Objetí z dálky
z mé strany vždy po ruce.
Mávám do Olomouce.
Přečteno 152x
Tipy 17
Poslední tipující: Ďábel sám, jort1, Iva Husárková, Frr, Misha, Kan, Psavec, Anfádis, Alci, IronDodo, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)