Můj svět
Můj svět
jsou modré a zelené
/nebo modrozelené?/
usměvavé oči
propojené časem
navěky
Můj svět
je vyprodané představení
bez derniéry
v aplausu bez diváků
a nekonečných pauz
Můj svět
je jednosměrná jízdenka
do nebe
herbář voňavých
probuzení
nedopitá sklenka
dalších "ještě"
Můj svět
vstává a usíná
osahává pravdu
vlastní identity
Můj svět nepřežívá
Můj svět JE !
Přečteno 159x
Tipy 16
Poslední tipující: Marťas9, Jupiterka, o3_gambit, Psavec, Sonador, RadoRoh, mkinka, martinaV, cappuccinogirl, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)