Dopis jsem medicínu,
další se chladit musí.
Tak sklenku malou
pro klid a mysl čistou.
Bylinky v lihu
mrazivá něha.
Když teplo chybí
Není kam jít.
tož virtuálně bych si s Tebou cvakla :) na Tvoje, Prote, ať je brzy líp
12.12.2023 13:19:53 | narra peregrini