U svatého Ignáce
Bylo to tam?
Podali jsme si ruce?
Záchvěv dojmů
a slastný smích mezi stromy
na Karlově náměstí.
Praha je milá
i dýchá mezi auty.
Viděli jsme množství světel
a mysleli na lásku.
Vzpomínáš?
Nejmilejší maňásku.
Jdeme cestou,
kde psala se historie
a něco škvírou prosakuje.
Prosím.
Nepal verše moje.
Však víš.
Jsou od ženy
a nosí smích laděný.
Pro Tebe.
Skřítku nádherný.
Ještě hledej,
kde poezie má kořeny.
Ach, náš den blažený.
Líbáme své sny a představy.
V lásce je každý znovu zrozený.
Jupí.
Přečteno 164x
Tipy 39
Poslední tipující: Misha, zdenka, Emily Říhová, Sonador, Ďábel sám, Jeněcovevzduchukrásného, nehledaná, Iva Husárková, Dávid, RadekČ, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)