Anotace: Snůška mých pocitů.
mam z toho husi kuzi/ikdyz venku je pres 20/..ja newim proc,ale z ty basne mi de strach..
15.04.2007 15:52:00 | Adrianne Nesser
... žádný vzdávání! ... já to kdysi taky vzdal ... promarnil jsem osm let ...
03.04.2007 15:19:00 | JardaCH
ale říká se...když do pekla, tak na krásným koni...!!! láska není, ale krásný koně ještě nevymřeli:)
02.04.2007 20:49:00 | Rozárenka
někde jsem četla že láska kvete v každém kabaretu...ale to enjspíš není pravda:D teda doufám že není i za Tebe:) kdo heldá najde...já už nehledám, vzdala jsem to...láska prostě není:)
02.04.2007 20:41:00 | Rozárenka
tady si někdo pozměnil nick ;))
nejhorší je čekat na lásku... ta přece příjde, když to nejméně očekáváme...
02.04.2007 18:37:00 | nonick