To se hezky čte ten tvůj komentář.
Tak jak se dobře pije vánoční vaječňák...
02.07.2024 23:34:40 | Verunka1
Teda, našla jsem si tuhle tvou...a musim říct, že na ten vaječňák jsem úplně dostala chuť... je zvláštní teď v létě číst o Vánocích, ale zatra, i teď je to krásná pohlazenka, úplně stejně, jako by pro mne byla v zimním čase:-)
02.07.2024 23:21:39 | cappuccinogirl