Obleva
A je to zase tady
vánoce na blátě.
Nespletli jste se nahoře?
S deštěm zbytečně plýtvate..
My čekali kalamitu
vánoční, bílou, sněhovou.
Po takovém mokrém hnusu
děti na sáňky nemohou.
Obraťte list v kalendáři
nemáme zde listopad,
Stromečky se doma třepou
čekají na sníh, mráz a chlad.