Dejte mi lahev dobrého moku,
vytěsnit mozek, nevnímat nic.
Slova jsou zbytečná, stačí jen sedět
líh do žil pomalu lít.
Dokola věty, jak deska gramofonu .
Nesmysl pořád stejnou píseň hrát.
Vyměnit desku, ještě víc lihu
Vrchcáby s osudem se smrtí hrát.
..jen opatrně, Míro...:)
15.12.2023 06:29:56 | Dreamy
Já vím P*o, jen bych někdy chtěl vybudovat mozek, ale takhle to nejde...
15.12.2023 06:51:09 | Protos1182
... enem v té lahvi neztratit sám sebe :) ... těžko se pak přes to úzké hrdlo zapadlé nachází :)
14.12.2023 07:46:21 | narra peregrini
Hned jak vystřízlivím
se k tomu vyjádřím!
:)
13.12.2023 22:28:31 | Žluťák