V temnotě duše, slzy dolů spějí,
srdce bolest svírá
Radost mě opouští, slzy mi oči zaslepují,
v bezvýchodné noci, kde čas ustavičně letí
Osamoceně lidský duch putuje,
toužící po štěstí, co zmizelo pryč
Do vzdálených končin, kde nikdo nevidí,
bez naděje na útěchu a vyhlídky na klid
Odešel záblesk naděje, co býval zářivý,
slunce svým posledním křikem zapadlo
Zůstala jen tma a prázdná očekávání,
přede mnou leží jen smutek a zapomnění
Touha po lásce, jak jasný jarní den,
neznámo kam na loďce odplouvá
Každý okamžik se v nekonečnu ztrácí,
naděje se vytrácí, stává se chmurným šeptem
Tak zpívejte smutnou píseň pro mé srdce zraněné,
ponořte se do temnoty, do pekla hrozivého
Možná jednoho dne, se vrátí úsměv na tvář,
smutek ustoupí, z mého stínu navždy zmizí