Plamínek na cestě, co nemá svůj cíl
Uprostřed prázdných slov neslyší nic
Někdo má dveře, jiný zas smyčku
Co měla už zhasnout tu chatrnou svíčku
Plamínku cesta nebere konce
Žár z něho vyprchal, nemá už sil
Samotný ve tmě, ztracený v nicotě
Bojí se konce ve studené samotě
Všechno své světlo daroval jiným
Celým svým žárem zahříval ostatní
Pro sebe samého plamen si neschoval
A nikdo jiný se pro něj neslitoval
Smuténka??? Příteli, ale tak tklivě napsaná...
15.12.2023 17:55:17 | cappuccinogirl
Proč smuténka? To je jedna z mých nejveselejších básní :-D :-D
15.12.2023 18:32:21 | fisus
Neděs, příteli :-)*
Každopádně ať je to, jak chce, jsem ráda, že tě vidím...tedy čtuuu:-):-):-)
15.12.2023 19:55:04 | cappuccinogirl
Nemám teď moc času na psaní a když už ho mám, tak mám unavený mozek, který usne a já s ním nehnu :-)
15.12.2023 22:10:24 | fisus