Igelitový pytlík
Po silnici letí
Pán od naproti
Vynáší smetí
V dáli štěká pes
Lucerna bliká
Budík tiká
Projede auto kolem
Cyklista zápasí s kolem
Do schodů
Mraky oblohou letí
Umlkl křik dětí
Jen z okna se dívám
Svěží vzduch dýchám
A je mi fajn