...jo Plumlov, tam je krásně...na přehradě jsem tam jednou byl na dovči...;-) vzpomínky pěkný...
16.12.2023 14:42:36 | Marten
Mám radost, že zaujala básnička a co Kocourek se mnou psal od počítače ti udělalo radost, přeji krásnou sobotu a jsem ráda, že jsem vyvolala příjemné vzpomínky na krásné místo.
16.12.2023 15:11:16 | mkinka