Všetko zmôže láska
Ty mi dáš srdce, všetky kvety jari
ja ti dám závoj, čo bolesťou láska tkala.
Závoj túžby v nej uviazneš
a poznáš, čo zmôže láska.
Budeš blúdiť v mojom živote,
ako tichý potok
prúdiť brehmi osudu
a poznáš, čo všetko zmôže láska.
Píseň lásky modrem zní a moje duše plesá
z balíčku karet veršů svých... vytáh jsi srdcová esa!!!
Díky ti a přeju krásnej večer :-)*
16.12.2023 20:55:11 | cappuccinogirl
Citlivé vyznání, moc dobré...
16.12.2023 13:23:05 | Žluťák