procházkou za tebou do údolí
očistím špínu odkudkoli
vzala se mrcha plná blínů
zahraj mi lásko na okarínu
očistím špínu odkudkoli
s podivem že to pořád bolí
vydám se raděj za hlasem zvonů
otevři lásko pusť mě domů
s podivem že to pořád bolí
a křičí ve mně už to vymaž
trianglem smíchu s tebou se spojím
nalít ti lásko má čistého vína
nekřič už ve mně tvá to vina
nenech mě padnout do propasti
ve tmě jsem bez tebe strach mě jímá
na cestě do tišin tuším pasti
procházkou za tebou do údolí