Střapaté nebe na hlavě zeměkoule- blyštivé lupy zaseté v mracíchobčas je opráší
Občas si zapláče...Ježíšku udělej zázraki když ještě ani neumíš mluvit
Kolik ti vlastně je? 0,01?20?Třiatřicet?
Pěkné.
17.12.2023 21:10:40 | RadoRoh
???
17.12.2023 08:58:44 | Frr
Potěšil jsi a přeji vše krásné
17.12.2023 02:26:32 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?