Ticho a tma
Jen svíčka a já
Malý plamínek
Ve tmě tiše hoří
Na plamen se dívám
A do sebe se nořím
Jak venku, tak uvnitř
Ticho a tma
Záhadná a tajemná
Kouzelná tma
Já na ni se ladím
Hřejivý plamen
Ve své duši hladím
Na chvíli zmizel
Hlučný svět
Až dohoří svíčka
Vrátím se tam zpět