Prichádza vlak
mnou prechádza
zvláštny strach
snáď odvezie
všetky moje
blúdivé starosti
do správnej zastávky
tam nájdu pokoj
a ja tiež
už sa nechám
len príjemne niesť
vlak mi udáva
rytmus.
Krásně-zajímavě napsáno :) Verím, že odvezie, milá Pettie :) Přeji nádhernou noc i skvělý den :)*
22.12.2023 00:08:33 | Ondra
Téma vlaku je zajímavé a blízké.
18.12.2023 20:23:50 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?