Pustý ostrov,
Květiny, stromy, tráva vůkol.
A všude klid
Duch místa jen.
Kolem jen voda, tichý sen
V slunci úsvitu zrozený den
Shon světa zatracen
Klid a mír
Sny
ty tiché noční zvuky
Den, plný travin šumu
Zvěv ptáků tichý
Klid
Pak věčný v klidu sen
A dál běžící den
Zrození
A další "tichý" sen
Strom
ten jenž byl zasazen
Pak roste a tiše šumí jen
Život, Toť další a další sen.