Poetičtí chameleoni...
Pohlédnul deštěm na živoucí ulice
Kde chvíle vzletu
Pluly v oceánech děsu jak světelkující ryby
A za okamžik pochopil
Že posměváček bude zpívat každou noc
hlasem pušky
Že strom sevře kosti odstřelovače
Který nechce slézt z jeho větví
A že chameleon toužící po proměně
Zůstane krvavě rudý...
Přečteno 155x
Tipy 20
Poslední tipující: ukrytá v máku, IronDodo, Sonador, Anfádis, nehledaná, RadoRoh, cappuccinogirl, Psavec, šerý, zdenka, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)