Anotace: z mas
Sbírka: Dva svetry
skrz prsty se koukámna celičký světvinu dávám loukámživí zloby květ
dobytek se pasepřibírá na mase
a jed z toho květuv mase s námi je tu
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?